10.11.09

Votezi televizorul, ce porcarie penibila...

Se fac 20 de ani de la Revoluţie. Dacă nu era Televiziunea, Revoluţia nu ar fi învins. Fără televizoare, românii ar fi fost învinşi. Până să se afle la Copăceni că e Revoluţie, Ceauşescu s-ar fi întors cu armata peste Bucureşti şi ar fi făcut "ordine". Şi iată că acum, la 20 de ani de la Revoluţie, un porc de preşedinte penibil şi-a găsit adversarul: televizorul. Adică exact "adversarul" care l-a detronat pe Ceauşescu. Nu Geoană, nu Antonescu, nu Vadim, ci cutia care le dă voie unora să-şi exercite dreptul la liberă exprimare. Nu criza care i-a adus la disperare pe zeci de mii români. Ci televizorul! Ok, voi închide televizorul şi nu mă voi mai uita în gura lui Badea. Crede acest individ că va putea lupta şi împotriva televizoarelor din mintea noastră, care au văzut atâtea lucruri în ultimii 10 ani şi mai ales în ultimele 12 luni?

3 comentarii:

Bogdan C. spunea...

Imi pare rau, dar ce fac antenele numai jurnalism nu se numeste. Jurnalism = echidistanta. Daca urmaresti un pic o sa vezi ca au numai emisiuni pt. prostit poporul si apoi manipularea lui. Avand in vedere ca Felix e securist declarat, tragi tu concluziile

Lucian Sarbu spunea...

Dragă Bogdan, nici ce face Băsescu nu se numeşte "preşedinţie". Nici ce a făcut la Primăria Bucureşti nu s-a putut numi "primărie". Ţinând cont că a fost de mai multe ori ministrul transporturilor şi nu a lăsat în urmă nimic notabil, nici măcar activitatea de ministru nu prea i s-a poate numi "ministeriat". Ori, Antenele lui Voiculescu măcar fac emisiunile alea pe banii lui Voiculescu. Băsescu a făcut pe ministrul, primarul, preşedintele, pe banii noştri. E cazul să continue? Concluziile le tragi tu.

PS. mă doare UNDEVA că Felix a fost securist. Crezi că unul ca Dorin Cocoş a fost uşă de biserică? Sau G.C. Păunescu, patronul de la B1 TV? Asta e ţara în care trăim.

Bogdan C. spunea...

In primul rand sa nu crezi ca simpatizez pe cineva, dar urasc manipularea.
Corect ce zici tu, dar hai sa ne punem o intrebare: de ce toti realizatorii de emisiuni (pe teme politice) de la antene sunt asa de vehementi impotriva lui Basescu zi de zi? Chiar asa, Basescu face ceva prost in fiecare zi? Hai sa vedem calitatea morala si intelectuala a lor, sa le vedem argumentele. In viziunea lor, Basescu e presedinte prost pentru ca e chel, se uita crucis iar Boc e naspa ca e mic de inaltime. E adevarat, au bubele lor, dar sunt altele.
E adevarat ca voiculescu face tv pe banii lui, dar in momentul cand afecteaza alti oameni, nu poate sa faca orice. Si producatorii alimentari fac mancare pe banii lor...
Libertatea asta de exprimare venita odata cu democratia a fost in unele cazuri prost inteleasa. Presupun ca si tu stergi comentarii care te injura sau te ataca faca motiv.