24.8.12

SRI se face că lucrează

Legat de știrea asta senzațională cu teroriștii prinși și expulzați de SRI nu vreau să comentez decât atât: dacă iei un palestinian, orice palestinian, sigur îi găsești o legătură destul de directă cu Hamas și Hezbollah. Pentru că Palestina are o populație de numai 4 milioane de locuitori iar Hamas și Hezbollah au zeci de mii de membri. Și atât în Palestina cât și Liban ambele organizații au și partid politic, participând la alegeri, ocupând locuri parlamentare etc.

Altfel zis, orice palestinian pripășit prin România e un potențial terorist fiindcă sigur i se poate găsi vreun văr, vreun nepot, vreun ceva care să fie apropiat de Hamas sau Hezbollah. Pentru mine chestia asta cu 8 potențiali teroriști îmi sună a etalare de mușchi din partea SRI pentru ca nu cumva actualii guvernanți să le taie din bugetul lor de inutili. Din generația mea, doi dintre cei mai inutili indivizi pe care îi cunosc lucrează la SRI - nu știu cu ce se ocupă, că nu mi-au zis niciodată, dar din câte pot să-mi dau seama o freacă la superhipermegagreu - și o eventuală tăiere a fondurilor direcționate către această instituție parazită și, cu siguranță, supradimensionată (altfel nu-mi explic cum de indivizii pe care îi cunosc o ard non-stop în timp liber) ar produce multă, multă jale printre cei obișnuiți să frece menta făcându-se că „adună informații”.

3 comentarii:

AristotelCostel spunea...

Dap... SRI-ul e o comoara pentru tara noastra.

Saracul Ponta tot se plange ca puterea nu se afla la el printre raurile care-i tasnesc din gura de inteligent ce e.

Poate tantalaul sa reduca bugetele securistiilor si administratiei prezidentiale cu 99%.

Se pot caca aia valuri... in fata motivatiei schimbarii prioritatilor si incadrarii deficitului in limita negociata. :)

Sigur, ar mai fi si varianta in care domnu' ponta e un tovaras mai soft, sustinator al altor valuri de securisti prosti.

Lucian Sarbu spunea...

Ar fi bine să le poată tăia bugetele. Dar pentru asta mai trebuie să reziste vreo 2 luni la guvernare. Septembrie-octombrie. Că deja din noiembrie e prea târziu ca să mai încerce dobitocul de Băsescu vreo lovitură de palat. Cred că ăștia de la USL ar face o mișcare genială dacă l-ar pune iar pe Tăriceanu premier, să crape inima în Băse. Ponta m-a dezamăgit profund, duce lipsă de „cojones” și s-a lăsat batjocorit în discuții directe atât de Baroso, cât și de căcatul ăla de Gordon. Antonescu a zis că în discuțiile cu ei doi Gordon nu a pomenit nimic de vreo fraudă electorală și apoi la presă Gordon a zis de fraudă. Și lăbarii ăștia doi în loc să protesteze, s-au căcat pe ei.

MIA spunea...

Ponta a dovedit - probabil involuntar - că teoria cu politicienii tineri şi valoroşi are serioase lacune ... ;)
Cât despre Antonescu ... el a cam fost ţinta mediatică a zvoneristicii şi atacurilor ( în special pe Internet ) - aşa că în mod cam inutil a dat/ar fi dat dezminţiri suplimentare.