25.5.07

Ghelir.ro, un mic jucator pe o piata mare

Anul trecut noi implementasem pentru Phototrade.ro campania Z5, care avea ca scop vânzarea pe parcursul verii a unui stoc de 80 de Konica Minolta Dimage Z5 (chiar s-au vândut!).

Acum a apărut un concept şi mai şi: Ghelir.ro. Zilnic, un alt produs, la un preţ fără concurenţă. Ideea mi se pare supermişto şi sunt sigur că va avea succes. Ar fi bine însă ca iniţiatorii proiectului să aloce şi un mic buget de promovare pe Adwords, în fiecare zi cu un alt anunţ. Cu circa 30 de RON / zi (deci maxim 900 de RON / lună) ar putea avea între 70 şi 200 de clickuri în fiecare zi. Dacă 5% plasează comenzi, înseamnă 3 - 10 comenzi noi pe zi. Nu mai vorbim de awarnessul creat în mintea celorlalţi.

Eu o să stau cu ochii pe el, la fel cum o fac şi cu www.GiveAwayOfTheDay.com. Ăştia dau zilnic un soft, gratis (deşi în mod obişnuit costă bani). Stau cu ochii pe el, fiindcă unele softuri chiar sunt utile. Aşa e şi cu ghelirul ăsta: bine că ştiu că există. Când o fi să cumpăr ceva, o să dau o raită şi pe la ei.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am lansat acest blog, unde va puteti da cu parerea despre produsele de pe ghelir.ro
Experiente bune sau rele.
Si de asemenea puteti pune si preturi de la alte magazine pentru un produs.

Asta pentru ca spre deosebire de woot, cei de la ghelir nu au dezvoltat un asemenea sistem de reviews...

http://ghelir.blogspot.com

Anonim spunea...

AM vazut ca ai scris de ghelir.ro. Poate te intereseaza www.zoop.ro mai mult