3.1.22

Führerul Canadei, Trudeau, își pune întrebări

Führerul Canadei, imbecilul de Trudeau, își pune întrebări. Bunăoară, dacă „mai putem să-i tolerăm pe ăștia care nu se vaccinează”.

În ciuda faptului că au vaccinat forțat ca la balamuc, canadienii au aceeași problemă ca a restului țărilor: așa zisul vaccin e o mizerie care nu funcționează „ca în reclame”. Numărul cazurilor a luat-o rău de tot în sus (și se dă vina, bineînțeles, pe Omicron)...

...și numărul spitalizărilor arată cam așa:

La numărul de decese, oficial stau momentan mai bine decât în iarna trecută, dar nu avem nici un fel de informații legate de mortalitatea excesivă, informațiile oficiale oprindu-se în urmă cu câteva luni (la începutul lunii septembrie 2020).

Canadienii sunt vaccinați full în proporție de 77% și cel puțin cu o doză în proporție de 83%. În acest moment orice vită furajată care a împlinit 5 anișori poate sau, mă rog, trebuie, să se vaccineze. Este evident că nu o minusculă minoritate de nesupuși face ca lucrurile să meargă prost în Canada și cazurile de Covid să o ia razna (gogoașa asta o poți susține în România sau Bulgaria, care încă sunt masiv nevaccinate, nu la ei). Faptul că un lider occidental se întreabă deschis și în cel mai pur stil nazist legat de „tolerarea” celor care refuză minunata invenție e un nou punct jos atins de actuala generație de politicieni occidentali. Dar arată și că idioții și-au epuizat toate mijloacele democratice prin care ar mai putea fi crezuți.

De la 1848 încoace nu cred că a mai existat o clasă de politicieni care să se compromită atât de temeinic, atât de masiv, simultan, în tot Occidentul.

Bonus 1: imagini de la demonstrația de ieri de la Amsterdam. Ăia care se miorlăiau că-i stropea Dragnea cu tulumba pe 10 august ce-or mai zice acum? Mai vor o țară ca afară?

Bonus 2: „Marea demisie” sau „Marea înmormântare”? Pe mediile „fringe” face înconjurul lumii în acest moment o declarație a unui CEO al unei firme de asigurări, One America Insurance. Omul zice că în 2021 s-a înregistrat o mortalitate excesivă de 40% a americanilor de vârstă activă, ceea ce constituie o imensă tragedie. Și că e greu de spus ce o cauzează, sigur nu Covidul. Bineînțeles, declarația lui nu se regăsește nicăieri în mass-media mainstream: a fost „reperată” și expusă publicului de un obscur site conservator. Însă după publicarea ei a început să fie sucită pe toată părțile și verdictul tuturor comentatorilor e clar: declarațiile omului se coroborează perfect cu informații terțe, cum ar fi cele publicate de USMortality.com.

Începeți să urmăriți declarațiile acestui CEO de la min. 21 (ca să vă convingeți că omul NU e „antivaccinist”, ba dimpotrivă, pare temeinic spălat pe creier și la un moment dat el însuși zice că problema debutează cam de la începutul campaniei de vaccinare, dar pare atât de închistat în disonanța cognitivă, încât nu e în stare să-și dea seama că 1+1=2). Despre această problemă începe să vorbească de la min. 23:30. 

Un comentariu:

Unknown spunea...

Intre timp in Germania, din cei infectati cu Omicron, 96% (27+69) sunt vaccinati. 27% au booster, 69% sunt dublu vaccinati. Situatie e pe cale sa explodeze, cand realitatea va fi evidenta.