7.10.11

Vadim, ICI, Alina Alupoaie

O poveste haioasă îi are zilele astea în centrul ei pe Vadim Tudor și pe o anume Alina Alupoaie, o tipă de 24 de ani care s-a ocupat până acum (de fapt, se ocupă și acum) de mentenanța site-urilor Partidului „România Mare”.

O verificare scurtă la ICI (www.rotld.ro) scoate la iveală un amănunt incredibil: domeniile care în mod normal ar trebui să aparțină Partidului „România Mare” aparțin, de fapt, personal Alinei Alupoaie, mai precis firmei acesteia: SC A&A Imobil Rom-Ital srl!

Oare cât de cretină e gașca aia din jurul lui Vadim dacă n-au fost în stare să-și dea seama că tipa asta le-a hijackuit domeniile? Din câte știu eu, site-ul principal al PRM (romare.ro) e online din 1998, deci este exclus ca domnișoara în cauză, care la acea dată nu avea decât 11 anișori, să fi înregistrat acel domeniu încă de la început. Cu siguranță cândva în perioada recentă ea s-a dus cumințică la ICI, înarmată cu o hârtie și o ștampilă a PRM, și și-a transferat singură domeniile pe numele propriu. Acum dobitocul de Vadim vrea să o dea în judecată că, vezi Doamne, respectiva îl împiedică să publice online. Va pierde garantat (femeia e proprietara domeniilor, deci poate face orice cu ele, chiar și site-uri porno) și după aceea va izbucni iar în spume că e boicotat, împiedicat, atacat, sabotat etc. etc. etc.

Pregătiți-vă de show!

Niciun comentariu: