23.3.11

10 motive temeinice pentru care Severin nu trebuie să-și dea demisia din PE

1. Domne', un bărbat adevărat, un român d-ăsta de-al nostru, dârz, verde și cu ambîț, luptă cu sabia în mână până își dă duhul împotriva nedreptăților care l-au nedreptățit pă el și care l-au băgat mișelește în eroare care l-au făcut să ceară șpagă, că el nu ar fi cerut, da' mișeii i-a dat. Deci mișeii să-și dea demisia de la Sunday Times, nu el de la PE.

2. În mod evident e un complot al Occidentului care vrea să comploteze la adresa Românichii care și așa e cu chiloțeii în vine din cauza la criză. Păi dacă domnul Severin își dă demisia, câți bani pierde Românica? Aud?... Nu cumva vreo juma' dă milion dă iuro? Păi cum mai poate aduce domnul Severin juma' dă milion dă iuro în masa monetară din Românica dacă ăștia îl dă afară? Uite, guvernul tocmai s-a plâns că n-a avut 300.000 de iuro să-i aducă pă cutremurații ăia din Japonia... și ăștia vrea să ne fure nouă juma' dă milion dă iuro! Și după aia o să ne bage băncile lor pe cap, „nu vreți dragă un creeedit?”... 're-ați ai dracu' cu băncile voastre!

3. Rolul secret al lui Severin în PE e acela de billboard pentru una dintre cele mai frumoase zone din România, Banatul Severinului. Păi ar mai fi auzit cineva de Severin dacă nu era Severin în PE?! Ăștia are turizmu în criză, nu mai vine lumea la Vineția, la Paris, toati hoardili di turiști vini la Severin, la Băili Herculani, vini sî să zgâiascî la statuia lu' Dicebal a lu' Drăganu, și ăștia vrea să-l deparlamentarizeze pe domnul Severin ca să taie craca de sub chișioarili turizmului nostru! Alooooo, tanti Udrea, ajutooooor!

4. Faptul că toți socialiștii, ca la un făcut, începând cu Pontachele și terminând cu ăia de la Brucselex, îl dădură afară și îi cerură demisia, e o dovadă mai mult decât clară că e mâna masonilor, a evreilor și a unei conspirații extraterestre de pe planeta UMMO. Nu îi excludem din povestea asta nici pe ruși, nici banda lu' Caeda!

5. Domne', dacă stăm strâmb și judecăm drept, sau vițăvercea, că e tot aia, ce dracu' mare brânză dacă un parlamentar votează colea ce vor unii? Păi nu e pus băi nene să voteze?... și să amendamenteze?... Ce ați vrea voi să facă în PE, să doarmă? 'Re-ați ai dracu de complotiști... dacă doarme, nu-i bine... dacă muncește, iar nu-i bine...

6. Tocmai fiindcă ăilalți doi își dădură deja demisia, Severin trebuie să stea ferm pe poziții ca să rămână în vigoare legea excepției care întărește regula. În caz contrar somăm PE să dispună rescrierea manualelor de fizică din toată Europa, na, să vedem dacă vă țin buzunarele...

7. Când a ajuns în PE, singura experiență parlamentară a lui Severin era cea din parlamentul României. Aici astfel de bagabonțeli cu camera ascunsă sunt strict interzise. Orice șpagă se dă corect, la vedere, numai cu factură și TVA, ca să știe și colegii de partid tot ce se întâmplă, transparent, fără secrete. Și la finalul lunii să se facă bilanțul și să dea fiecare cât trebe pentru ca partidul să-și plătească obligațiile, că doar n-o fi să trăiască din cotizații... c'ești, copil?! Deci ținând cont că asemenea bagabonțeli au loc în PE, atunci PE trebuie reformat de urgență și Severin a ajutat, iată, la demascarea unor astfel de practici nedemne care maculează coridoarele PE!

8. Și cum zicea și marele nostru clasic Caragiale: „Familia mea de la pașopt încoace, păi tocmai eu să rămân fără coledzi, nenicule?!” Și tot după cum zicea marele nostru clasic Caragiale: „Europa e cu ochii pă noi!” Și tocmai de-asta ne doare la bască, ce draci vor și ăștia cu demisia lor?! Păi ori suntem români, ori nu mai suntem?!

9. Deci carevasăzică auzi nesimțire, domnu' Severinache să-și dea demisia din PE. Da', aș vrea să știu și eu, bagabonții ăia cum a pătruns până în măruntaiele PE?! Cine e șeful pazei? Cine răspunde de securitatea PE? El n-avea chipiu pe cap și nu și-a făcut datoria să-i legitimeze, să la vază intențiile ascunse? Ăla de ce nu e dat afară? Când o fi dat ăla afară, atunci să plece și Severin! Dacă ăla nu e dat afară e clar că teza complotului devine și mai evidentă și trebuie rezistat pe poziții!

10. Al zecelea motiv nu există, da' îl băgăm aici ca să dăm peste botul iudeo-masonilor.

PS. și acum, fără glumă: Nu cred că Severin realizează gravitatea faptelor sale

Un comentariu:

mihai spunea...

severin e un jeg marca psd si garantat vanghele care ma face sa simt ca mie rusine ca sunt roman !