21.7.24

Am aflat de ce m-am îmbolnăvit. Citiți și nu faceți ca mine!

 Am explicat pe larg pe conturile de VK (https://vk.com/lucian.sarbu?w=wall223271893_2676) și FB 👇


Poate că unora vi se pare trasă de păr explicația, doctorii - deși ei înșiși sunt uimiți de faptul că și eu și nevastă-mea ne-am îmbolnăvit simultan fix de același tip de cancer, și aproximativ cu aceeași evoluție - ne-au zis că „domn'e, de regulă dieta e cauza nr. 1 și tipul ăsta de cancere apare pe un polip care crește în dimensiuni”, dar ce omit ei e că dieta explică doar cca. 30% din aceste tipuri de cancere - deci 70% nu sunt explicate prin dietă și, de asemenea, că pe Google Scholar există o mulțime de studii legate de posibilele legături între EMF și cancer.

Noi ne-am expus ani la rândul la un câmp de radiații electrice de peste 700 V/m (volți pe metru), muncind cu laptopul în poală, lipit pe burtă, în condițiile în care limitele „acceptabile” sunt între 3-40 V/m.

Case closed. 

PS. Pentru sănătatea voastră, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă asigurați că prizele de acasă au împământare. Dacă nu au, vorbiți cu un electrician, eventual refaceți de la zero circuitul electric. Nu știu când a devenit obligatorie împământarea circuitelor electrice în România, dar la blocurile comuniste construite înainte de 1990 sunt slabe speranțe ca prizele să aibă împământare. Caz în care sunteți în pericol permanent să vă îmbolnăviți de cancer dacă sunteți înconjurați de device-uri (laptopuri, telefoane, tablete etc.) care au nevoie permanentă să stea la încărcat.

3.7.24

Chipul cancerului

Așa arătam fix cu un an în urmă (în iulie 2023):


Și așa arătam în urmă cu 10 zile, imediat după externare:


Partea bună e că mă simt din ce în ce mai bine - în limitele rezonabilului, firește. Am început și tratamentul post-operatoriu de specialitate (oncologic... chimioterapia) și, din fericire, nu am observat până acum mari efecte adverse. Sigur că nu sunt 100% ok, am câteodată mari dureri, că doar am trecut prin două operații, nu una, dar una peste alta sunt pe drumul cel bun și voi învinge boala.

Am început să mai iau nițel și în greutate.

Până prin octombrie, noiembrie, o să termin și cu asta, și voi fi iarăși sănătos. 100% cancer free.

Dar, așa cum am scris și pe Facebook, Aghiuță m-a învins, chiar dacă eu voi învinge boala. Voi înceta să mai comentez de pe poziții de „gică contra” tot ceea ce Satana vrea cu lumea asta.

Le predau ștafeta și altora.