3.10.22

O nouă reprezentare grafică: România nevaccinată, puține decese și fără mortalitate excesivă

Să continuăm să facem graficul trimestrial care prezintă situația deceselor la 1 milion de locuitori de la apariția tulpinii Omicron încoace. Ultima oară l-am prezentat la începutul lunii iulie, când România se afla pe locul 18 din 27. Între timp lucrurile sunt și mai și, acum suntem pe locul 21 din 27 de țări UE. Peste vară ne-au întrecut alte „țări bine vaccinate”, adică Germania, Spania și Franța, în ciuda faptului că am avut și noi valul nostru BA4/BA5:


După cum se vede amărâta Bulgarie, care a fost în situațiile precedente #1, acum a picat pe #3, fiind întrecută de două țări mult mai bine vaccinate, Croația și, așa cum era de așteptat, Grecia, care e vaccinată la nivel de Occident. 

Mai mult: dacă ne uităm la toate țările care sunt sub noi observăm că majoritatea, cu excepția Luxemburgului, au avut o problemă cu mortalitatea excesivă în tot acest interval de timp, în timp ce în România NU mai avem mortalitate excesivă de la jumătatea lui martie a.c., adică de mai bine de 6 luni. 


Reamintesc că mortalitatea este „excesivă” la +5%. Cum lucrurile astea nu mai puteau fi ascunse sub preș, nu e de mirare că în SUA adopția injecției cu nr. 4 („boosterul” bivalent, testat pe ... 8 șoareci) se află la minime istorice, sau că în Germania descreieratului Lauterbach abia au reușit să înțepe câteva mii de tâmpiți în condițiile în care guvernul federal a comandat 100 de milioane de doze în valoare de... 2,5 miliarde EURO. Dacă mai punem la socoteală că pe aici virusul, oficial, abia se mai târâie (neoficial, probabil că mai circulă, dar pentru 99,99% din populație e o simplă răceală) atunci dezastrul de imagine pe care îl produce România cea nevaccinată e total.

Este de domeniul evidenței în acest moment că:

1. dezastruosul val Delta din toamna trecută s-a datorat fix accelerării campaniei de vaccinare chiar în timpul contagiunii epidemice: acum știm, există studii care arată că mizeriile belesc imunitatea chiar și vizavi de tulpina țintită în primele 7-10 zile de la „imunizare”, ceea ce a făcut ca anul trecut „imunizații” să răspândească boala în draci, așa cum se vedea și din graficele mele;
2. cu sau fără bună știință, anul trecut au murit degeaba zeci de mii de oameni, inclusiv „imunizați” bolnavi de Covid al căror organism a suferit o suprareacție („imunizarea” în timpul infectării fiind interzisă chiar de către fabricanții serurilor);
3. pe cale de consecință ceea ce s-a petrecut anul trecut a fost o crimă, un genocid, și cei vinovați, adică Arafat, Bode, dr. Gheorghiță, miniștrii care au achiziționat serurile, dar și trompetele lor mediatice, trebuie aduși în fața justiției, și trebuie să răspundă pentru cei morți.

Nu contează că idioții „au crezut în știință”. Ideea e simplă: dacă arunci o piatră pe geam și îi cade unuia în cap și-l omoară, ești vinovat de omor prin imprudență chiar dacă tu n-ai vrut să omori pe nimeni.

Așa și aici. Idioții ăștia nu or fi vrut să comită un genocid.

Dar l-au comis.

Niciun comentariu: