1.7.22

Nevaccinata Românie continuă să facă Europa de râs

Scriam pe 18 aprilie a.c. că România dă peste cap toată narativa vaccinală prin numărul relativ mic de decese înregistrat de la apariția tulpinii Omicron (aprox. 1 decembrie 2021). Am actualizat graficul, acum vedem perioada 1 decembrie 2021 - 30 iunie 2022, și lucrurile devin și mai rizibile pentru vacciniști:


Se observă că în două luni și jumătate ne-au întrecut la numărul de decese la milion alte țări „bine vaccinate”: Italia, Austria și Portugalia (pe care mulți cretini ne-o dădeau de exemplu), și ne suflă tare în ceafă Franța, Germania, Spania și Belgia, care până la toamnă probabil ne vor întrece. România a căzut (ceea ce, în contextul de față, e foarte bine!) de pe #15 pe #18.

Pentru sceptici trebuie spus că nu se pune problema să se ascundă date sau să se raporteze aiurea fiindcă România, cam de la jumătatea lunii martie, nici nu mai înregistrează mortalitate excesivă.

Pur și simplu românii s-au dovedit mai inteligenți decât mult-lăudații occidentali și și-au păstrat imunitatea naturală neafectată de mizeriile ăstora.

Câteva observații:

- Podiumul e același: Bulgaria, Croația, Ungaria, dar între timp au mai trecut de 1000 de morți / milion și Grecia și Slovacia. Dintre aceste cinci țări Grecia - cea mai vaccinată - pare cel mai prost situată. Până la venirea toamnei mi-e teamă că vor prelua conducerea de la bulgari.
- În Olanda se minte. E imposibil să fi înregistrat doar 164 de decese / milion. Olandezii au avut mortalitate excesivă importantă și în decembrie, și în martie-aprilie. Probabil au încetat să mai raporteze „morți de covid” morții care au murit mai degrabă de alte cauze (diverse boli) ca să nu se vadă că vaccinarea de fapt nu i-a ajutat la nimic pe cei vulnerabili.
- E incredibil ce se petrece în țările scandinave. Practic, Finlanda și Danemarca acum au Covid, când sunt vaccinate + buster și tulpina care circulă e „blândul” Omicron. Ăștia și-au paradit imunitatea!

La toamnă va veni un dezastru major în Occident, pentru că demenții au de gând să comită greșeala pe care au făcut-o ai noștri în toamna lui 2021, și anume să vaccineze în plin val pandemic. Cu siguranță vom avea și noi un val pandemic - toamna e toamnă! - dar dacă autoritățile noastre nu vor vaccina iar în val pandemic, și românii nu se vor lăsa intimidați, valul acesta va fi trecut aici fără probleme

De acum, lucrurile sunt clare. Dacă țineți la viața voastră nu vă lăsați injectați cu mizeriile lor. Lăsați-i pe Mîndruță, Jurmă etc. Le donez cu plăcere toate dozele mele.

2 comentarii:

papadiu spunea...

totusi Bulgaria este cea mai putin vaccinata din Europa; ceva ne scapa.

Lucian Sârbu spunea...

@papadiu: nu ne scapă nimic, citește postarea precedentă.

Bulgaria are (ca medie) cea mai îmbătrânită populație din Europa și cel mai mic PIB / locuitor. Asta se traduce, foarte simplu, în cei mai bolnavi bătrâni din Europa și cel mai prost sistem sanitar (de departe!).

Singura corelație observabilă, pe care am discutat-o în postarea precedentă, e între PIB / locuitor și număr de decese. Vaccinarea nu are nici o importanță.

Ai PIB mare => bătrâni sănătoși care oricum ar supraviețui virusului cu sau fără vaccin.
Ai PIB mic => bătrâni bolnavi care oricum vor muri pe capete cu sau fără vaccin (v. cazul Greciei).

România era în aprilie singura țară care făcea notă discordantă, fiind mult mai bine plasată în acest clasament comparativ cu poziția la care PIB / locuitor i-ar da dreptul. Singurul lucru pe care noi l-am făcut diferit e că lumea a refuzat să se vaccineze.

Acum mai fac notă discordantă și țările scandinave (Danemarca și Finlanda) care stau mult prea sus în clasament. Și nimeni nu vrea să explice de ce, deși motivul e clar.