27.7.22

Începe să ardă: o treime din decese, la vaccinați!

Conform datelor oficiale în săptămâna 18-24 iulie 2022 32,4% dintre decese s-au înregistrat la vaccinați.

Având în vedere că majoritatea deceselor au avut loc la oameni de vârstă înaintată (70-80 de ani) situația e albastră, fiindcă fix bătrânii ăștia cu vârsta cea mai înaintată sunt cel mai puțin vaccinați - undeva în jur de 35-36%. Asta înseamnă că vaccinul e fix pix.

Mai mult, începând de ieri autoritățile noastre au încetat să mai raporteze separat numărul deceselor de vaccinați. În raportul tipic zic doar că au murit „atâția nevaccinați”. Mișcarea e ușor de înțeles, practic oamenii sunt conștienți că proporția vaccinaților decedați va fi tot mai mare, până când va deveni suspectă. De altfel și în aceste două zile de când s-a schimbat raportarea, adică ieri și azi, s-au raportat 60 de decese, dintre care 18 vaccinați și 42 nevaccinați - proporția vaccinaților rămâne destul de ridicată, 30%.

Oricum, mare încredere nu trebuie să avem în cifrele comunicate de autorități. După ce i s-a „acceptat” eșecul campaniei de vaccinare României în nici un caz nu i se poate permite să distrugă narativa mai mult decât o face deja, așa că trebuie să privim chiar și aceste cifre cu mare rezervă.

Niciun comentariu: