30.11.21

Revista vocilor științifice necovidiotizate (I)

Jacques Fantini, profesor de biochimie la Universitatea Aix-Marseille, a făcut o analiză biomoleculară a „temutei” variante Omicron și a constatat (printre altele) următoarele:

- varianta Omicron e mult mai puțin transmisibilă decât Delta, ceea ce înseamnă că șansele de a deveni o variantă dominantă în sensul în care a devenit Delta sunt minime;
- mutațiile, deși enorm de multe, nu au nici o logică, ceea ce înseamnă că au apărut ca urmare a unei presiuni exercitate asupra virusului fie în organismul vreunui pacient imunodeprimat (purtător de HIV) fie ca urmare a interacțiunii cu niște tratamente antivirale (cazuri speciale);
- anticorpii neutralizanți nu ar trebui să aibă nici o problemă în a elimina această variantă de virus.

În concluzie: cel puțin teoretic, Omicron e departe de a fi genul de variantă care să îngrijoreze.

Notă: aplicând același tip de analiză, prof. Jacques Fantini a prezis în primăvară că varianta Delta va deveni dominantă și va cauza noi valuri infecțioase.

Citiți postarea completă aici: https://www.linkedin.com/posts/jacques-fantini-a88626170_covid-omicron-spike-activity-6870781865503035392-Ct_n/

Dr. Geert vanden Bosche, binecunoscut specialist vaccinolog, fost colaborator al Bill & Melinda Gates Foundation, OMS, GAVI, implicat în criza Ebola din 2014, consultant pentru o grămadă de laboratoare de renume etc. etc. etc., unul dintre primii oameni de știință care au îndrăznit să ia atitudine împotriva mizeriei curente, are o nouă postare pe Substack în care explică pe îndelete următoarele lucruri:

- Covid-19 nu e o boală a oamenilor sănătoși. Oamenii sănătoși nu vor fi niciodată puși în pericol de acest virus, ceea ce înseamnă că pot deveni imuni la tot felul de variante și pot avea o contribuție decisivă la prevenirea răspândirii virusului doar prin imunizarea naturală. În contrast cu așa-zișii „imunizați prin vaccinare”, care de fapt nu opresc contagiunea.
- Sistemul imunitar înnăscut al copiilor e suficient pentru a-i lăsa în pace. În realitate copiii sunt un bun mediu de oprire a contagiunii. Ei fac boala, fără să pățească nimic, și apoi devin imuni. Vaccinându-i, riscăm să le dăm peste cap sistemul imunitar, ceea ce înseamnă că bariera naturală reprezentată de ei va cădea. Vaccinarea copiilor e o tâmpenie monumentală.
- Suprimarea imunității naturale deja începe să devină o problemă vizibilă în persoanele vaccinate, care încep să aibă probleme cu fel de fel de alte boli.
- Persoanele nevaccinate care au trecut cu bine de acești primi doi ani de pandemie trebuie să aibă încredere în continuare în imunitatea lor naturală. Cea mai simplă modalitate de a te proteja e să ai o viață sănătoasă, activă, cu o dietă sănătoasă îmbogățită, după caz, cu vitamine și suplimente. Nu e nevoie de mai mult!
- Chiar și persoanele mai puțin sănătoase care au scăpat până acum de contagiune, s-ar putea proteja simplu, fără vaccinare, dacă ar evita contactul cu persoane vaccinate, având în vedere că în momentul ăsta e evident că virusul e purtat majoritar de vaccinați (el se referă mai ales la situația din Occident, unde majoritatea covârșitoare a populației e vaccinată).  
- Singura luptă care trebuie dusă de fiecare trebuie să fie lupta pentru sănătatea proprie. Nu trebuie să ne facem griji inutile legate de pierderea libertăților, a drepturilor etc., pentru că lucrurile au luat o astfel de turnură încât s-a intrat pe un drum fără ieșire. Geert e 100% sigur că în curând se va ajunge la un colaps al sistemului medical occidental, și nu din cauza nevaccinaților sau a Covidului, ci din cauza vaccinaților cărora li s-a paradit sistemul imunitar și care vor inunda spitalele cu fel de fel de probleme (nu neapărat legate de Covid!). Așa că situația asta pur și simplu nu va putea continua. „Stay calm.”

Citiți postarea completă aici: https://voiceforscienceandsolidarity.substack.com/p/the-only-fight-you-should-have-is

Niciun comentariu: