15.2.12

Băsescu e os regal. EBA prinţesă?

Presa portocalie exultă. Paulică, fiul bastardului regal Carol Mircea, a fost declarat de un tribunal românesc moştenitor legal al casei regale. Acu', dacă Băse e naşul lu' ăla micu', să înţelegem că gata, Băse a intrat şi el în casa regală? Și te-oi pomeni că EBA a devenit prinţesă?...

Ntz, ntz, ntz, formidabil, domnule... destinul lui Băse e mai ceva ca-n „Prinţ şi cerşetor”, nu alta. Ieri - tânăr marinel pe bricul „Mircea”, azi - os domnesc. Să mai zică cineva că visul american nu e posibil și la Românikstania.

4 comentarii:

AristotelCostel spunea...

Dorina Rusu: "Presa lui Basescu jubileaza. Securistii se bucura. E o noua lovitura pentru Rege. Evenimentul Zilei zice ca e o decizie istorica. Ca sa vezi. Unii se si grabesc sa vorbeasca despre succesiune, ceea ce este o mare prostie. Sentinta referitoare la nepotul lui Zizi Lambrino care recunoaste filiatia lui Mircea Grigore Lambrino fata de Regele Carol al II-lea, are consecinte exclusiv civile si nu angajeaza drepturi dinastice sau apartenenta la Familia Regala a Romaniei. Comunicatul Casei regale pune lucrurile in adevarata lor lumina. Totusi, e trist ce se intampla. Aceste personaje ridicole si odioase cum sunt Paul Lambrino si sotia ar trebui aruncate la cosul de gunoi al istoriei, impreuna cu al lor cumatru, Traian Basescu."

... ghinion.

mihai spunea...

nesimtitii de la PDL i-au trimis calul troian viitorului presedinte antonescu prin antenele lui carpatos
http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Crin_si_Vadim-analisti_la_fundul_lui_Boc_0_646135917.html

AristotelCostel spunea...

@vala

Si telespectatorii lui capatos voteaza.

Boc e un ordinar pentru simplu motiv ca se expune in cucu' gol la vestiar. Daca nu-l deranjeaza sa si-l falfaie in fata catorva zeci de persoane, n-o sa-l supere nici cateva... milioane. :D

Antonescu a si recunoscut ca micutul tantalau nu-si merita soarta de idiot fara leac... dar papagalii portocalii continua sa reziste... la suferinta. :)

AristotelCostel spunea...

Nu mai gasesc articolul in care spuneai ca "revolutiile harabe" nu vor putea fi valorificate de "financiarism". Parca a mai fost unul dupa asta:

Egiptul liber? Uite-aşa ne bucuram şi noi ca proştii în decembrie 1989!

Ei bine...

Egiptul va semna un acord de împrumut cu FMI de 3,2 miliarde de dolari