16.9.11

Era și cazul!

Boc a luat o măsură cu adevărat bună, poate prima de care avem cunoștință și pe care trebuie să o aplaudăm cu toată onestitatea: l-a ejaculat - după cum ar zice Vanghele - pe Lăzăroiu din postul de ministru al muncii.

Nu mai departe de ieri vroiam să pun un post scurt pe blog în care să-mi exprim lehamitea față de acest individ. În cele 100 de zile de când fusese numit ministru, nu se făcuse remarcat decât prin criticile mizere pe care le emitea zi de zi, ceas de ceas și în proporție de masă la adresa liderilor opoziției, Ponta și Antonescu. Cine ar fi venit în România și nu ar fi știut situația de aici, ar fi zis că ăsta nu e ministrul muncii, ci șeful propagandei PDL. Asta, în condițiile în care ministeriatul său de (numai) 100 de zile, deși scurt, a fost plin de evenimente. Nu tu o vorbă despre situația românilor din Spania, care s-au trezit cu accesul blocat la piața muncii. Nu tu o vorbă despre soarta celor 100.000 de mii de tineri fără bacalaureat, care sunt carne de tun pe piața muncii (plus, o povară imensă pe fondul de șomaj). Omul o ținea langa cu Ponta și Antonescu, de parcă era ministru peste Ministerul Ponta & Antonescu, nu peste Ministerul Muncii.

Bravo băi Boc, nu știu motivele reale pentru care l-ai dat afară pe acest muțunache, dar poți și tu să zici, în sfârșit, că ai făcut ceva bun ca prim-ministru.

PS. a, și asta înseamnă că dispare din peisaj și dezaxatul ăla care zicea că sinucigașii trebuie luați de REBU. La muncă, băh, nu la... Albă ca Zăpada!!!

Un comentariu:

AristotelCostel spunea...

... acum vom afla mai multe despre uait-snou... strategii de ametit prostuneii la alegeri... reforma "mai de dreapta" cu "zahar si ulei".

Eu nu cred ca era cazul. Concentrarea prostilor era benefica pentru... tara. :) Daca incep sa se imprastie, ajungem la... septicemie.