30.1.11

Misterioasa viaţă sexuală a doamnei Udrea

De la o vreme mă frământă o chestie.

Doamna Udrea e ministru. Fiind ministru, presupun că de luni până vineri munceşte de se speteşte. Na, jobul de ministru trebuie să fie solicitant, ceea ce e foarte bine, că de-asta s-au pus miniştrii în slujba ţării: să muncească, nu să stea. De exemplu, săptămâna asta a început pentru doamna Udrea cu un drum tocmai la Iaşi, unde a trebuit să fie alături de alţi miniştri şi de Băse la sărbătorirea Unirii. Iată o zi consumată de la un capăt la altul.Vineri a dat un interviu la RFI şi a fost la Sinaia, unde a participat la inaugurarea unui telescaun şi s-a dat cu snowmobilul. Sâmbătă, aşadar în zi de weekend, a fost la Constanţa, unde a participat la un forum al hotelierilor. Deci din 6 zile, în 3 a fost plecată, ceea ce trebuie să fie foarte obositor. În celelalte 3, presupun că a muncit ca tot omul, de la 8 dimineaţa până la 17.00, dar fiind ministru, şi mai ales absentând atâtea zile de la birou, cu siguranţă că a trebuit să lucreze până la 8-9 seara, deci dacă a mai ajuns acasă, a ajuns ruptă de oboseală. Bun. Iată o femeie care se sacrifică în slujba ţării.

Dar mă surprinde un lucru. Până şi duminica doamna Udrea e activă politic. În clipa asta, de exemplu, participă la o discuţie pe Realitatea TV - şi nu e prima oară când o vedem la televizor duminica! Marţi, pe 25, ne-a zis tuturor că duminică, 23, vorbise la telefon cu Băse - deci tot politică a făcut şi duminica trecută!

Aşa că am şi eu o întrebare de om prost: dacă doamna asta face non-stop politică şi e plecată de acasă atât de mult timp, păi atunci când dracu' se mai regulează băi nene cu cocoşul din familie?!

Întrebare de 1000 de puncte, zău aşa.

Un comentariu:

Cerebral spunea...

Poate ca nu cu cocoshul din familie se reguleaza! Iar cocoshul(de fapt codoshul!)e multumit ca gaina din batatura aduce banu' acasa. Uite alta intrebare de 1000 de puncte.Cum e posibil ca o persoana cu un IQ de o singura cifra sa pastoreasca 2 ministere si sa transforme Romanica in terenul ei de joaca? Nu-mi vine sa cred,prietene,ca nu stii raspunsul cunoscut de o tara intreaga.