29.7.10

Da-ti-o dracului afara pe Elena Udrea inainte sa mai comita alte tampenii!

Aflu din Hotnews, via Piticu, că onor. Min. Turismului a cheltuit o cârcă de bani pe un logo d-ăla care se poate cumpăra cu câteva sute de dolari de pe Shutterstock. Probabil dacă ai răbdare să sapi, găseşti designul respectiv şi pe site-uri mai ieftinuţe, gen Istockphoto.

Mai rău, elementul respectiv apare şi pe un baner folosit la un moment de Oltchim. Ştiţi cine e Oltchim, nu? Firma aflată sub papucul lui Boureanu.

Nu mai pierd vremea cu încărcatul imaginilor, le găsiţi pe linkurile de mai sus.

Nu avem bani de pensii, dar avem pentru tâmpeniile Elenei Udrea. Nu înţeleg de ce panarama asta, care e în mod clar o fufă incompetentă, are în continuare pe mână atâţia bani pe care, iată, nu ştie să-i administreze.

Parcă aud dialogul dintre Udrea şi Boureanu:

U: Alo, Bourică?
B: Da.
U: Auzi, avem de sifonat neşte milioane. Trebuie să facem o frunză.
B: Las' că îl ştie băiatu' pe Gigel cu frunzele. Mi-a mai făcut odată una, pentru Oltchim. Zi când ai nevoie.
U: Păi prin iunie-iulie când plec la Şanhai, tu...
B: Bine. Se face.
U: Şi cât costă? Să nu fie mult, tu...
B: Ei... daţi şi voi 100 de euro şi se rezolvă.

UPDATE:

Free for all: http://www.easyvectors.com/browse/nature/ecology-logo-set
Şi evident că e disponibil şi pe Istock: http://www.istockphoto.com/file_closeup.php?id=6073738. Costă 14 credite, adică vreo 12 dolari dacă ai un cont pay-as-you-go, 3,5 dolari dacă ai cont corporate.

3 comentarii:

AristotelCostel spunea...

... ie bani ieuropeni, dom'le. Astia controleaza la sange. Scrisu' cu cuvintele logoului exista si este platit... cu chitante. :)

BlacKat spunea...

Nici nu stiu daca sa-i calific drept infiorator de prosti sau drept terifiant de cinic si de corupti. Credeam ca le-am vazut si auzit pe toate in tara asta, dar vad ca dna se chinuie sa imi demonstreze ca oricind se poate si mai rau. Cu ce-o fi gresit tara sa aiba parte de asa niste conducatori?

ama spunea...

Eu am dat-o de mult dracului, numa' ea nu se duce !!!