6.3.10

Pumnul şi copilul, flacara violet, Gutau si Solomon

- atenţie, acest post conţine limbaj neaoş românesc. Pudibonzii out! - 

Sunt din ce în ce mai convins că individul ăsta, Băsescu Traian, îl are pe dracu'n el. Mai rău ca-n "Alien". Ca şi Satana, ni se arată cu un chip dar comportamentul lui îi trădează chipul adevărat.

1. În campania electorală a reuşit să convingă o mulţime de proşti că nu l-a lovit "cu pumnul" pe copilul ăla. O grămadă de cretini care nu au atins în viaţa lor un mouse erau convinşi că ştiu toate fineţurile artei de a truca imagini "pă compiuter". Unii au apărut chiar şi la televizor, începând să ţină teoria pixelului albastru. Ţin minte că un grăsan prost se apucase să calculeze şi viteza cu care a lovit marinelul, argumentând că e mult prea mare (niciodată să nu subestimezi dexteritatea cu care te trăzneşte un marinar, tataie!). Individul însuşi a fluturat o foaie de hârtie ştiută numai de el, a lăcrimat ca un crocodil 2 minute, i-a zis lui Dinu Patriciu să-i fie ruşine şi a aruncat batista pe ţambal.

Chiar şi azi rămân întrebările:

  • de ce a lovit un copil?
  • de ce a minţit că nu l-a lovit?
  • ce expertiză e aceea pe care nu a văzut-o nimeni?
  • de ce să-i fie ruşine lui Dinu Patriciu?

La întrebările astea nu va răspunde nimeni, niciodată.

2. Imediat după campanie, a ieşit la iveală porcăria legată de flacăra violet. Ridicolul însă nu a picat pe Băsescu, adică pe adevăratul fistichiu, insul care a umblat cu astrologul după el toată campania, mai rău ca ultimul rege inca, ci pe adversarii săi care l-au demascat. Mai mult, s-a descoperit că individul a colorat şi stema de la Cotroceni în violet. Încă o dată ridicolul a picat pe presa care a publicat descoperirea, nu pe Băsescu. Faptul că indivizii care ne conduc chiar cred cu tărie în puterea violetului, se vede şi din faptul că Ministerul Finanţelor şi-a colorat site-ul cu flacără violet.

Băieţi, oricât aţi da-o voi pe violet, situaţia României e albastră. Şi ştiţi prea bine treaba asta, oricât v-aţi ruga voi la dumnezeul vostru violet. Nici guru Bivolaru cu futing-yoga nu vă mai salvează.

3. Cazul Mircia Gutău. Ăsta e de-a dreptul incredibil pentru capacitatea diabolică de disimulare pe care o are Băsescu. La nici o lună de la finalizarea campaniei electorale, domnul Mircia Gutău, primar în Râmnicu Vâlcea şi membru PD-L, ajunge la pârnaie, condamnat pentru niscaiva cazuri de corupţie. Ok, treaba omului, a greşit, acum plăteşte. Dar ce a rămas în mintea oamenilor?

  • Domne', ăştia se luptă cu corupţia şi uite că Băsescu nu se bagă chiar dacă e la PD-L! Băsescu nu îl graţiază pe infractor!

Fuck you, zombie. Deşi e descriptiv corectă, normativ afirmaţia de mai sus ascunde o mentalitate greşită. De ce?

  • Pentru că e normal ca Băsescu să nu se bage. Preşedintele nu are ce căuta în actul justiţiei! Boilor!
  • Pentru că e normal ca Băsescu să fie imparţial şi să nu-i pese dacă ăla e de la PD-L sau PSD: de-asta e preşedinte! Idioţilor!

Ţinând cont că de fapt cazul Gutău era expus publicului încă din 2006, întrebările corecte pe care proştii trebuie să şi le pună ar trebui să sune astfel:

  • De ce au acceptat PD-L şi Băsescu asocierea cu acest individ în campanie?
  • Oare ditamai preşedintele, care - prin natura funcţiei - e informat permanent de serviciile secrete de toate riscurile presupuse de asocierea cu diverşi oameni, nu ştia că în cazul lui Gutău ancheta e într-atât de avansată încât condamnarea e iminentă? De ce i-au mai acceptat ajutorul în campanie?!
  • A fost cumva amânată condamnarea lui Gutău pentru că era nevoie de ajutorul lui la Râmnicu-Vâlcea în campania electorală?
  • Dacă a fost amânată, să înţelegem că PD-L şi Băsescu au puterea de a determina cu bună ştiinţa menţinerea în libertate a unui infractor pentru a putea obţine avantaje electorale sau de alt gen?

4. Cazul Antonie Solomon. Cazul acestui primar cu moacă de oier care a vrut să-l dea afară din Oltenia pe Mircea Dinescu e notoriu. După ce în urmă cu 2 luni era mare şi tare în Bănie, acum zace încătuşat la pârnaie. Vina oficială ar fi aceea că a luat mită în urmă cu 3 ani şi 6 luni. Ca şi în cazul Gutău, concetăţenii noştri cu un sfert de creier, deloc puţini, remarcă megamirobolantul fapt că:

  • Băsescu nu se bagă, domne'! Bravo!

Hai sictir. Ca şi în cazul Gutău, întrebările esenţiale sunt altele:

  • Ce pizda mă-sii a căutat Băsescu pe aceeaşi scenă cu ăsta în urmă cu numai 90 de zile? Dar PD-L-iştii? Oare ditamai preşedintele şi ditamai premierul nu ştiau nimic despre şpăgile lui Solomon? Atunci pentru ce dracu' mai plătim atâţia bani pentru fel de fel de servicii secrete de căcat, care nu-s în stare să-i spună preşedintelui să nu se afişeze cu un ins căruia procurorii îi instrumentează un dosar de luare de mită?! De ce mai susţine Cotroceniul aceste servicii secrete, dacă ele sunt de căcat?!

Astea sunt întrebările corecte care ar trebui să i se pună distrusului de la Cotroceni. Mă piş pe faptul că au fost arestaţi doi primari corupţi de la PD-L şi că, vai de mine, Băse nu se bagă. Justiţia să-şi facă datoria şi să aresteze toţi primarii corupţi din ţara asta, fie ei şi de la Partidul Ecologist sau Partidul Automobiliştilor! Întrebarea esenţială e alta: cum de s-a afişat instituţia nr. 1 a statului alături de atât de mulţi corupţi, într-o perioadă atât de scurtă? Campania electorală chiar poate justifica orice? Atât de jos a ajuns România? 

Iar răspunsul e simplu. Pentru că Băsescu are o natură diabolică, plămădită, aşa cum scriam aici (cu mult înainte ca victorciutacii şi mirceabazii oficiali să descopere şi ei lucrul ăsta), dintr-un aluat totalitar pur. Pur, nene! Calitatea I-a! Şi din motivul ăsta, ca pentru orice dictator de rasă, oamenii din jurul său sunt instrumente. Şi dacă sunt instrumente, sunt dispensabili din clipa în care nu mai sunt necesari.

Cine mai ţine minte cu câtă uşurinţă s-a dispensat Hitler de Ernst Rohm după ce a ajuns la putere?

Cine mai ţine minte cu câtă uşurinţă s-a dispensat Stalin de credinciosul lider al organizaţiei din Leningrad, Serghei Kirov, atunci când a avut nevoie de un pretext pentru a declanşa un nou val de teroare în Partidul Comunist? 

Alde Gutău şi Solomon sunt simpli pioni, nişte păcălici care pică de proşti în clipa asta, pentru că toată lumea ştie că realegerea lui Băsescu a fost cu cântec şi tocmai de-aia e nevoie de dovezi puternice, poate nu atât intern, cât internaţional, cum că, vezi Doamne, individul nu e câtuşi de puţin şeful unui regim mafiot care a politizat până şi ultimul WC public din ţara asta, ci dimpotrivă. Eu zic să dea şi cu niţică tămâie violet peste mediafaxuri, că poate i-or prosti pe proşti când or citi măreţele realizări ale teatrului anti-corupţie.

Un comentariu:

Luigi spunea...

Pe scurt, ar fi ca si eu ma gandeam ca Basescu il are pe dracul in el. Revelatia mi-a venit vazandu-i mecla pe un panou mare expus pe DN1, in timpul campaniei electorale.

Explicatia pe care am dat-o este cam asa. Intr-o foarte mare masura, rolul pe care un om il joaca in societate este influentat de cateva elemente simple cum ar fi: propriul sau chip, propriul sau corp si propriul sau nume. Cu aceste elemente are de-a face zi de zi din momentul in care incepe sa-si formeze propria constiinta de sine pana mai tarziu, cand isi cauta reflectarea sine-lui in constiinta publica.

Elementele particulare care i-au definit ego-ul lui Basescu in mare masura sunt in opinia mea:
- Statura scunda
- Numele
- Fatza mai asimetrica de norma

Statura scunda l-a vexat. Nu intamplator l-a promovat pe Boc, la care (de pe tocuri) se poate uita in jos. Boc e un tip pe care Basescu simte ca il poate domina fizic. In asta consta succesul carierei lui Boc sub Basescu.

Numele l-a inrait. Parerea mea este ca subliminal, Basescu nu doreste sa-si auda numele pronuntat public. Cand cineva i se adreseaza numai cu numele, Basescu se incarca automat cu energie negativa, ca un resort. Cele mai multe atacuri spontane le porneste cand cineva i se adreseaza direct, pe nume.

Fatza asimetrica l-a facut sa urasca simetria si frumusetea. Fatza il face sa fie un Quasimodo gata sa-si omoare chiar si binefacatorul.

In opinia mea, combinatia de parametri existentiali ai lui Basescu l-au determinat in mare masura sa fie ceea ce este.

Dincolo de analize si de orice, cand imi intra in campul vizual, vad amprenta malefica a prezentei lui.

Asadar, nu pot incheia decat cu un sincer "Piei drace!"