12.1.07

Ha ha! De 10 zile in UE si deja o facem lata...

Se vede că România a intrat în UE: http://www.7plus.ro/?arhiva=12/01/2007&id=14884 . Reuşim deja să provocăm haos şi să enervăm!

Mă întreb cum o fi ajuns ţăranca aia parlamentar european. Este clar că parlamentarii noştri sunt, în marea lor majoritate, nişte scursuri puturoase, dar unii dintre ei măcar sunt stilaţi.

Pe de altă parte e bine că Borell ăla le-a/ne-a tras-o. După părerea mea, 2 sunt lucrurile care îi caracterizează pe români cel mai bine:
  1. Aglomerarea inutilă: urcaţi-vă într-un autobuz gol. Veţi vedea că dacă se mai urcă 3 inşi, ăia se îngrămădesc în tine şi ajungi să stai agăţat de bară ca şi cum autobuzul ar fi plin. Sau, dacă vrei să-ţi iei o Gogoaşă Înfuriată şi nu e nici dracu' la rând, e suficient să te aşezi tu ca să mai apară în urma ta 10. Sau, dacă eşti la Cora şi unele case sunt arhipline, românii vor face în aşa fel încât să se aşeze la cele mai lungi cozi, nu la cele mai scurte.
  2. Lipsa de respect faţă de reguli şi cutume: dacă o gazdă îi spune să vină la ora 14.00, românul vine la 15.45. Dacă undeva se circulă pe stânga, românul încearcă să testeze şi circulaţia pe dreapta. Dacă un produs se vinde împachetat în hârtie verde, românul încearcă să îl obţină de la producător împachetat în hârtie albastră. Dacă la un anunţ de recrutare ceri programatori C++, te trezeşti cu CV-uri trimise de scafandri, şi dacă vrei CV-uri de scafandru, te trezeşti cu programatori C++.
Ori, ce a făcut ţăranca aia intră clar la punctul 2. E bine că băieţii au şutuit-o fiindcă respectul faţă de reguli se învaţă numai cu pumni în cap şi şuturi în fund. În nici un caz de vorbă bună.

Niciun comentariu: