24.11.22

Documentarul „Died suddenly”

Aveți aici documentarul „Died suddenly”. Pentru mine nu zice nimic nou, dar merită văzut de capetele de tablă:

Documentarul e construit pornind de la ciudatele cheaguri de sânge care au început să fie observate de îmbălsămătorii din întreaga lume occidentală (avem de acum relatări din Anglia, US, Australia, Noua Zeelandă...) în ultimul an și jumătate. Bineînțeles că mașina de căcat a propagandei a și accelerat turația împotriva filmului, dar rămân întrebările:

- Ce sunt acele cheaguri monstruoase, ce le cauzează? Nu pot fi de la Covid - îmbălsămătorii au început să le observe din 2021, nu din 2020. De ce nu vin niște medici legiști să spună: „Domn'e, e absolut normal, așa e la toți morții.”, ca să liniștească oamenii?!
- De ce nu se fac la modul serios autopsii pe vaccinații care „mor subit”?
- De ce Occidentul hipervaccinat are mortalitate excesivă, ce o cauzează având în vedere că toată lumea e vaccinată anti-Covid și tulpinile de la Omicron încoace sunt catalogate drept „mild”? Hai să zicem că în vară a fost de la climate change și încălzirea globală, dar tot de la căldură e și acum, în noiembrie?! 
- De ce nu investighează nimeni scăderea natalității din țările hipervaccinate și creșterea imensă a numărului de bebeluși morți în pântece? Nu poate fi de la Covid fiindcă în 2020 numărul nașterilor a fost unul normal, doar un pic afectat de lockdowns.

Și multe altele.

Trebuie spus că în România, totuși, exceptând problema cu natalitatea, restul ciudățeniilor nu prea se văd, deși avem și noi destule cazuri de oameni tineri (până în 50 de ani) morți subit. Bănuiala mea e că la noi campania de vaccinare a fost o vrăjeală absolută, mai ales în orașele mici și în zona periurbană unde 100% nu aveau ăia frigidere în care să țină la -70℃ vaccinurile mRNA. De altfel ne aducem aminte cum niște debili de la Palatul Copiilor făceau pom de Crăciun din deșeuri medicale. Adică din doze consumate de vaccin. Să nu mi se spună mie că ăia înțelegeau ce au acolo, că treburile alea trebuie stocate la -70℃ și apoi culese cu grijă și distruse controlat. Și asta era în București! Închipuiți-vă ce trebuie să fi fost pe la dispensarele de la Hârșova, Băicoi, Fălticeni, Hațeg și cine mai știe de unde. Aruncate printr-un fund de depozit, la temperatura ambiantă, vaccinurile mRNA trebuie să se fi degradat extrem de repede, astfel încât în corpul majorității românilor care au pus botul la tâmpenia asta nu a mai ajuns decât o zeamă chioară, mult mai puțin periculoasă decât ceea ce le-a fost injectat idioților de occidentali.

Vizionare plăcută!

Niciun comentariu: