22.6.22

Ce a vrut să zică Biden cu „a doua epidemie”?

Ce a vrut să zică Biden pomenind de „next pandemic”? E Nostradamus sau pur și simplu l-a luat gura pe dinainte? Părerea mea e că l-a luat gura pe dinainte. 

Iată de ce cred asta.

Se fac deja câteva luni de când devine din ce în ce mai clar că iarna care vine va fi cruntă, iar vinovați de acest lucru sunt exclusiv politicienii occidentali, chiar dacă ei încearcă să arunce vina în spinarea Rusiei.

Pe de altă parte tot mai multe guverne europene lasă de înțeles că în toamnă, „din grijă pentru proprii cetățeni”, vor începe o nouă campanie de vaccinare anti-Covid, pe modelul vaccinărilor anti-gripale. Mai mult, Uniunea Europeană în ansamblul ei nu are nici gând să renunțe la mizeria de certificat verde. Un semn evident că vor continua comedia.

Dar toamna este sezon viral. Fără doar și poate. Sezon în care încep să colcăie virușii, că de-asta e toamna, toamnă.

Or, vaccinând în plin sezon epidemic cu mizeriile lor de vaccinuri - fiindcă, să fim bine înțeleși, tot cu mizeriile alea făcute pe tulpina alpha de la Wuhan vor vaccina - știm ce urmează. Va urma o catastrofă ca în România în timpul valului Delta: rata infecțiilor va accelera până la cote maxime și oamenii vor fi din nou terorizați cu un val nou de îmbolnăviri și decese.

Guvernele occidentale vor să facă la toamnă ceea ce a făcut Arafat toamna trecută ca să mai poată prinde în plasă câțiva gușteri. Vor să terorizeze.

Terorizându-și populația cu un nou val de Covid - poate asezonat și cu ceva monkeypox - ei speră că oamenii vor uita peste iarnă că inflația e 50%, că benzina e 3 euro / litru, că în case e frig ca în congelator ș.a.m.d. Cu alte cuvinte au de gând să se folosească de teroare pentru a-și apăra poziția privilegiată. De altfel un nou lockdown ar putea să și „rezolve” necesitatea deplasărilor, deci a consumului de benzină, nu?!

Tot ce pot să sper e că, de data asta, handicapații ăia de occidentali nu se vor mai lăsa călcați în picioare.

Niciun comentariu: