4.12.21

„Conspiraționiștii” au avut încă o dată dreptate: Covid19 va deveni boala (perpetuă) a celor care s-au grăbit să înghită cu tot cu cârlig povestea din ianuarie 2020


Fotografia de deschidere a articolului de pe SkyNews

Pe vremuri se zicea că „teoria conspirației” e ceva pentru care nu există dovezi, doar supoziții. 

„Teorii ale conspirației” erau faptul că sovieticii, nu naziștii, au făcut masacrul de la Katyn, că Churchill și Stalin au tranzacționat Estul Europei ca la piață sau că incidentul din golful Tonkin a fost regizat pentru a permite americanilor să se implice mai mult în Vietnam. Astăzi știm că toate acestea au fost adevărate. Adevărul a ieșit la iveală, în funcție de caz, după 10-50 de ani.

Iată însă că în era Covidului diferența dintre „teoria conspirației” și fapte nu mai e de 10-50 de ani, ci de câteva săptămâni.

În urmă cu doar o lună și jumătate (prin octombrie) bloggerul „eugyppius”, care scrie pe Substack, comentând incidența incredibilă a cazurilor de Covid în țări care au vaccinat nebunește, a formulat ipoteza manifestării efectului „OAS - Original Antigenic Sin”. Ipoteza a fost repede preluată în mediile științifice „fringe”, inclusiv de câțiva dintre cei mai cunoscuți oameni de știință care refuză să se alinieze la povestea oficială („eugyppius” însuși este 100% un cercetător german din domeniul biomedical, dar care refuză - din motive lesne de înțeles - să-și decline identitatea reală).

Pe scurt, și așa cum o pot repovesti eu, fără vocabular tehnic, acest efect absolut cunoscut și recunoscut de oamenii de știință cu prilejul altor boli (viruși), ne spune că formularea răspunsului imunitar pe termen lung depinde de prima întâlnire a corpului nostru cu agentul patogen

În cazul de față, dacă prima noastră întâlnire cu covidul a fost una reală, naturală, care a implicat „trecerea prin boală”, chiar și sub formă asimptomatică, atunci celulele T își formează o memorie imunitară împotriva întregului virus, și când ne vom reîntâlni cu virusul, indiferent de „varianta” sa, celulele noastre T vor ști să îl combată, pentru că vor genera anticorpi împotriva sa ca întreg, nu doar împotriva unei părticele din el.

Același efect probabil că se întâlnește și dacă prima întâlnire cu virusul a avut loc sub forma unui vaccin cu virus inactivat (Coronavacul chinezesc, Covaxinul indian, anunțatul vaccin Valneva european).

În schimb, dacă prima întâlnire cu virusul e sub forma redusă a „proteinei spike”, celulele corpului nostru însărcinate cu apărarea imunității vor genera anticorpi numai împotriva proteinei spike inițiale chiar și la (re)întâlnirea cu virusul real, ceea ce înseamnă că pe măsură ce virusul dezvoltă noi și noi variante răspunsul imunitar antrenat de vaccinurile mRNA sau cu adenovirus pur și simplu va deveni complet inutil.

Cu alte cuvinte, cei care au înghițit momeala cu cârlig cu tot în primăvara lui 2020, cei care au stat ascunși sub pat de frica bolii, cei care au dezinfectat cu clor orice atingeau, cei care și-au pus regulamentar botnița pe față când li s-a poruncit și care au alergat în trap-galop la începutul lui 2021 pe la mama naibii, pe la Botoșani, Satu Mare, Oradea sau cine mai știe unde, ca să prindă un loc în față „la imunizare”, aruncând pe scări cu băbuțele, nu vor mai avea în vecii vecilor șansa de a dezvolta un răspuns imunitar de calitate împotriva virusului Covid-19, indiferent de variantele acestuia. Chiar și o variantă „ușoară” (cum pare a fi varianta Omicron) va putea să-i lase lați, pentru că ei, pur și simplu, NU MAI AU CAPACITATEA FIZICĂ DE A-ȘI FORMA IMUNITATE ÎMPOTRIVA VIRUSULUI ALTFEL DECÂT PRIN VACCINAREA CU VACCINURI ACTUALIZATE PERIODIC CF. NOILOR MUTAȚII.

Ei bine, iată că și mainstream media a aflat de chestia asta... și nu după 10-50 de ani, ci după câteva săptămâni! 

COVID-19: First encounter with virus shapes body's future immune response to new infections, research shows | UK News | Sky News

Practic, fără să citeze numele științific al acestui efect (OAS - Original Antigenic Sin; nu care cumva să se facă vreo legătură!...), articolul de mai sus confirmă ceea ce conspiraționiștii ziceau în urmă cu doar câteva săptămâni: Covid-19 va rămâne boala celor care au pus botul cel mai tare la narativa oficială, pentru că fix ei nu vor mai putea scăpa niciodată de ea.

În acest moment e neclar ce se va întâmpla cu imunitatea celor care au trecut prin boală și ulterior s-au vaccinat cu mizeriile oferite de Big Pharma. În mod normal imunitatea lor naturală ar trebui să funcționeze, deși e complet neclar cum funcționează vaccinurile mRNA: ca simplu adjuvant al imunității naturale (ceea ce ar fi ok), sau ca substitut (ceea ce ar fi catastrofal)? Părerea mea („PĂ-RE-RE”, da?!) e, totuși, că imunitatea naturală funcționează bine-mersi în ciuda injectării cu mizeriile oferite de Big Pharma, dovadă ceea ce se întâmplă după vaccinare în țările nordice: Suedia, care s-a imunizat natural masiv, are un val 4 micuț și aproape deloc decedați (de la 1 iulie încoace în Suedia s-au mai înregistrat vreo 500 de decese, comparativ cu peste 2000 în perioada 1 iulie - 1 decembrie 2020, deci o diferență mai mult decât pozitivă de -75%) în timp ce în Danemarca, Finlanda sau Insulele Feroe au explodat și cazurile, și decesele. Practic, pe perioada 1 iulie - 1 decembrie 2021 numărul deceselor a explodat în toate aceste țări comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, când nu era nimeni înțepat și toată lumea stătea regulamentar sub pat, cu masca trasă pe bot: +55% în DK, +488% în Finlanda și +1300% (!!!) în Insulele Feroe... ***

În orice caz, prima veste proastă pentru cei care nu au apucat să-și antreneze imunitatea naturală fiindcă au stat regulamentar închiși în casă cu lumina stinsă este că de acum încolo, pentru a se feri de acest virus banal, vor avea nevoie permanent de un vaccin adaptat la principala variantă aflată în circulație.

Lor, celor care au pus botul la tâmpenia asta și care, prin atitudinea lor de 🐑 oaie servilă au ajutat la perpetuarea acestei nenorociri, nu putem decât să le spunem: felicitări, oameni buni! ✌ Tocmai ați devenit pacienți pe viață pentru Big Pharma! 💪👊

...And this is the beginning of a beautiful friendship... 🤩💞😘

Există totuși și o veste bună în toată povestea asta: guvernele au acontat suficiente stocuri de zeamă ca să vă mai „ajute” vreun an, doi, de acum încolo.

Dar avem și a doua veste (cu adevărat) proastă: la un moment dat guvernele vor înceta să mai plătească dozele de vaccin, ceea ce înseamnă că va trebui să vă descurcați singuri. Păi ce, v-a obligat cineva?... Voi nu ați putut sta fără mall, fără vacanță în Grecia etc.

Ghinion.

În concluzie: cei mai speriați - cei mai covidați!

--

*** Am uitat să zic și de Norvegia, +200%...

5 comentarii:

Dumitru spunea...

Mi-a placut articolul asta,tocmai ca ideea asta ca la un moment dat vei ajunge
sa fii dependent de vaxsin(se doreste si se urmareste),o tot aveam in cap ,dar nu
o puteam formula clar nicicum...bravo.
Nus de ce,dar as vrea ca articolul asta sa-l citeasca cat mai multi oameni...asa multa lume, a pus botul la naratiunea oficiala,chiar oameni cu inteligenta si pregatire peste medie si nu toti cu, sa zicem interese in zona vaccinarii.
Parerea mea e ca multi au marshat pe ideea asta ca stiinta e asa de inaintata ca n-are
cum sa dea gres....uitand tare usor ca aceeasi stiinta poate fi folosita cu buna intentie fie...Doamne fereste....ca iar o dam in 'conspiro".
Ganduri bune si ...sa fii cu ochii pe ei(eu te citesc cu placere)

Unknown spunea...

Felicitări! Un articol foarte bun!

FG spunea...

"... pentru a se feri de acest virus banal..."

Să-l întrebăm pe Mihai Făgădaru cît de banal e virusul ăsta...

Lucian Sârbu spunea...

@FG: Mihai Făgădaru avea multiple comorbidități și, nu în ultimul rând, vreo 150 de kile. Adică era obez (comorbiditatea supremă).
A ales să trăiască și să moară după a dorit. Bravo lui, mult respect din partea mea și Dumnezeu să-l odihnească în pace.
PS. Parcă te-am rugat să nu mai vii pe aici.

Dragos Bora spunea...

https://igorchudov.substack.com/p/ukhsa-explains-endless-reinfections