24.8.21

Un nou studiu din Japonia (Universitatea Osaka) sugerează că vaccinul Pfizer ar putea produce ADE

Un nou studiu publicat de niște cercetători japonezi sugerează că vaccinul Pfizer poate produce ADE în cazul în care populația vaccinată dă nas în nas cu o mutație a variantei Delta (mutație care știm deja că există). E al doilea studiu de acest gen după cel făcut de cercetătorii francezi. 

Noul studiu e disponibil aici: https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.08.22.457114v1.

În altă ordine de idei, în Israel continuă să se bată recordurile la infectări, dar ceva ciudat se petrece la ATI: numărul nevaccinaților crește mult mai rapid decât al vaccinaților.

E un semn bun pentru validitatea vaccinurilor?

Nu, pentru că nu știm, ca să mă exprim în limbaj economic, „viteza de rotație a stocurilor”. Nu știm cine moare.

Însă, dacă mureau pe capete nevaccinații, guvernul israelian nu ar fi pregetat să comunice treaba asta. Faptul că tace mâlc e o dovadă că de fapt cele 426 de decese înregistrate din data de 20 iunie până azi sunt majoritar printre vaccinați.

Cu alte cuvinte, da, nevaccinații „aglomerează” iar ATI-urile, fiindcă organismul lor luptă împotriva infecției, dar vaccinații nu le aglomerează, sau le aglomerează „moderat”, pur și simplu pentru că se curăță foarte rapid.

Singura soluție împotriva ADE, în acest moment, par a fi boosterele. Și cum virusul va produce noi mutații, va fi nevoie de noi boostere. E o poveste fără sfârșit. 

N-o să mai vrei la un moment dat să faci boosterul, te revolți?

Nici o problemă. O să mori.

De altfel am și scris pe tema aceasta un articol pe care vă invit să-l citiți: Abonament de imunizare: la un pas de distopie?

LE. Prevăd că în 2-3 zile numărul nevaccinaților în stare gravă la ATI îl va depăși pe cel al vaccinaților, ceea ce va da prilej mass-merdiei, care a tăcut mâlc până acum, să urle din toți rărunchii că nevaccinații umplu spitalele. 

Vor omite, bineînțeles, minusculul amănunt că vaccinații umplu cimitirele cu o viteză înfiorătoare.

Niciun comentariu: