28.6.21

Și nu uitați că Bill Gates e înaintea noastră cu cca. 10-11 luni

Bill și Melinda Gates și-au anunțat divorțul la începutul lunii mai a.c. Operațiunea seamănă mai degrabă cu o spălare rapidă de bani și de conturi, decât cu un divorț autentic. Au trei copii, trebuie să le rămână ceva de halit din toate acele miliarde.

Moderna a început fazele 2 și 3 de „trial” din vaccin prin iunie-iulie 2020. Asta înseamnă că la începutul lui mai 2021 familia Gates deja știa cam ce efecte adverse pe termen un picuț mai lung decât termenul imediat/scurt apar. 

Am fost printre primii care au remarcat, încă din luna mai 2020, că nu e normal ce se întâmplă cu Bill Gates care, în această pandemie, „și centrează, și dă cu capul”.

Campaniile publice de vaccinare au început pe la jumătatea lui decembrie, dar cu puține vaccinări, practic „duduie” cam din februarie-martie, pe măsură ce vaccinurile au putut fi produse masiv și administrate pe larg în populație, inclusiv în grupele de vârstă fără riscuri. Singura excepție notabilă ar fi Israelul, care a funcționat ca laborator. Dr. Mengele probabil se crucește în iad. Nici el n-ar fi visat la un experiment medical desfășurat pe o scară așa de largă pe spinarea poporului evreu, chiar cu complicitatea conducătorilor săi.

Asta înseamnă că restului umanității îi va fi clar ceea ce știa deja familia Gates la momentul divorțului, abia prin ianuarie-februarie 2022. Deși în Israel lucrurile vor deveni clare ceva mai devreme, prin noiembrie-decembrie 2021.

Confruntată cu numeroase dovezi, agenția federală a medicamentelor din SUA - FDA - a fost obligată să ceară celor doi mari furnizori de vaccinuri mRNA, Pfizer și Moderna, să adauge un avertisment legat de inflamațiile cardiace mai ales la tineri și adolescenți. Însă deja încep să apară cazuri de boli autoimune, embolii pulmonare, encefalite, reacții alergice pe piele care nu mai trec etc. Câtă vreme vor putea fi ținute sub preș, o vor face. Vor adăuga avertismente abia când rahatul va da pe afară.

La noi avem cazul Simona Halep, căreia vaccinul Pfizer pare să-i fi încheiat cariera. Cel puțin cariera desfășurată la vârf. Corpul ei nu mai reușește să vindece o ruptură musculară minoră deși au trecut aproape 50 de zile de la acel eveniment nefericit. Tâmpit să fii, și tot îți dai seama că e vorba de un efect post-vaccinal. Să sperăm, pentru sănătatea acestei minunate sportive, că va fi vorba doar de atât. În fond, dacă își încheie cariera acum, o face cu fruntea sus și având ce povesti nepoților.

Va fi interesant. Dar până atunci averea familiei Gates va fi pusă la adăpost, mai ales că Melinda a scos din pălărie niște discuții și documente despre divorț din ... 2019. Pe baza cărora a cerut ca partajul să aibă în vedere situația de atunci. Cu alte cuvinte, dacă familia de miliardari va fi luată în furci la un moment dat, mare parte din averea făcută înainte de pandemie va fi de neatins.

LE. Simona s-a retras și de la Tokyo. Se va zice că oricum era bătrână, că anul ăsta face 30 de ani etc. Mulțumim, Simona, pentru clipele frumoase pe care ni le-ai dăruit. Ne pare rău că a trebuit să fii victima acestor impostori. Să fii sănătoasă în continuare și să te bucuri de familie și de copii frumoși!

Niciun comentariu: