1.8.13

De ce e bun unul ca Mihai Giurgea

Pentru că zice pe față ceea ce urmează să se întâmple în cazul în care aberațiile dreptei ajung puse în practică :) Spre deosebire de Neamțu, care se împleticește emoționat în valorile „civilizației iudeo-creștine”, Giurgea scoate cuțitul și arată clar că soluția lui de „capitalist pe pâine” e antidemocratică. Foarte bine. Imaginile astea rămân. Să vadă cât mai mulți ce face Giurgea, cine îl invită la televizor și mai ales alături de cine se afișează :). La mai mare! Nu există PR mai bun pentru stânga democratică decât ceea ce scrie și, mai nou, ceea ce gesticulează Giurgea. Sper ca nașul să-l bage la un moment dat în studio și cu oameni din Mișcarea Populară și Forța Civică.

Eu însă nu înțeleg ce au cu Ponta și cu USL-ul, că sunt tot de-ai lor. Frați buni, de cruce.

5 comentarii:

AristotelCostel spunea...

E mai mult decât atât. Pe el nu-l promovează "dreapta". Puțoiul țepar "antisistem", Mihai Giurgea (google is great), e promovat tocmai de sistemul securist.

Din fericire "iz ă total eșec."

ThinkAgainRo spunea...

Giurgea e un bou frustrat! Tipic român! Uitaâi-vă cum și-a luat un sacou mai mare ca să pară mai solid!
Cuțitul îl poartă nu ca să omoare pe cineva (el nu e în stare să omoare un morcov și să-l pună în ciorbă) ci de frică!Pentru corecta informare trebuie menționat că exact în acea seară primise un mail de amenințare de la cineva mai iute la mînie!
http://capitalismpepaine.ro/2013/07/31/violenta-comunista-in-piata-roma/
Miscarea ANTITAXE, deși utilă pe fond, este sortită eșecului fiindcă exponentul ei este un papagal ca GIURGEA!
Adică exact intenția LABORATOARELOR care-l susțin!

Lucian Sarbu spunea...

E de demonstrat dacă îl susține vreun „laborator”. Oricât de ciudat ar părea, pe net e relativ ușor să devii cunoscut dacă sunt unii încântați de ceea ce scrii. Eu am experiența cu „Manole” și Balonul Imobiliar. Și atunci erau destui care ziceau că în spatele blogului e nu știu cine, dar adevărul e că lumea pur și simplu era încântată de acel spațiu de discuții și articolele lui „Manole” se răspândeau singure. Pe mine mă distra când primeam pe mail articole scrise de „Manole” și colegii de birou, rudele, prietenii, le mai și discutau cu mine. Astea erau cele mai tari faze :) De aceea, mie mi se pare credibil dacă Giurgea reprezintă un fenomen autentic. Problema lui, și a celorlalți extremiști anticomuniști, cum sunt și bloggerii de la În Linie Dreaptă, plus o întreagă ceată de indivizi care comentează (nu știu cum) la orice oră din zi și din noapte, pe bloguri, Facebook, forumuri, ziare etc. este că e foarte neclar ceea ce înțeleg ei prin „comunism” și, pe cale de consecință, e foarte ușor să ai doar o orientare de stânga, NE-comunistă, fără legătură cu marxism-leninismul, dar băieții să te declare „comunist” și apoi să susțină cu voce tare că „orice comunist bun e un comunist mort”, deci implicit și tu, care n-ai băgat pe nimeni la pușcărie, respecți proprietatea privată, nu vrei să bagi oamenii în frigider și să-i hrănești „rațional” etc. ai fi mai bun mort decât viu. Ăsta e un fenomen extrem de periculos și nu înțeleg de ce autoritățile permit perpetuarea lui.

AristotelCostel spunea...

E din aceeași oală a "jurnaliștilor de dreapta". În 2009 s-a arătat alergic la termenul "pupinbăsist". Încă de atunci Giurgea participa la "curentul" "toți e la fel", reactivându-se de fiecare dată când situația o cerea.

De exemplu, mulți blegări "de dreapta", deontologi în timpul liber, devin peste noapte susținători ai sistemului securist băsist exact în campaniile electorale.

Să fim serioși, Radu Moraru îl folosește pe Giurgea drept invitat permanent tocmai pentru că securitatea încearcă să impună un nou curent pe piață. Decât să lași frustrații să se organizeze singuri într-o mișcare anarhistă necontrolată, mai bine le organizezi mișcarea la care să adere... după principiul benzii adezive pentru muște. :)

Dacă ar fi rămas cu blogul aș fi crezut în varianta mișcării antreprenoriale de țepuit proști "de dreapta". Așa însă, popularizat de loazele securiste din tagma nașu' am argumentul să afirm că e susținut de securiști. În plus, niciun extremist, infractor, anarhist, instigator la orice fel de infracțiune n-ar fi scăpat fără întrebări retorice din partea sistemului.

Interesul meu pentru fenomen se datorează exclusiv faptului că am experiența necesară evaluării reacțiilor proștilor care se uită admirativ în gura țeparului cu suport securist. Tonetarii retardați care se alătură anarho-lebertarianismului la îndemnuri, în principiu băsiste, nu sunt capabili să discearnă ceea ce-și doresc. Au nevoie de ajutor, or... eu, nu-s defel nealtruist. :D

Până și marele lebertarian on-line... ionuț, capu' p_ulii misesoritia si in linie dreapta, e tot un retardel cu utopii în cap.

Din fericire, toate, absolut toate mișcările securiste on-line s-au născut... moarte.

"Orice securist bun e un securist mort... fie și de bătrânețe"... și așa n-ai cum să fii vreodată... dezamăgit. :D

doru.dascalu spunea...

Este suficient să citeşti acest articol scris de o persoană competentă şi înţelegi de unde îşi ia tainul Mihai Giurgea.
http://gandeste.org/general/prognoza-2012