17.4.08

Magazinosaurus Rex 2.0

E destul de gata, ca să zic aşa. Dar mai sunt de lucrat anumite chestii, bibilituri. N-are rost să zic aici ce va fi nou. Tot ce pot să spun e că noul manual are vreo 45 de pagini (cca. 100.000 de caractere) şi... nu ştiu dacă acoperă chiar tot! Vor fi foarte multe lucruri noi iar unele chestii se vor găsi exclusiv într-o platformă de e-commerce care se adresează pieţei româneşti. Rămân în continuare alte chestii care nu au fost încă incluse în platformă, dar nici nu-mi bat capul acum cu ele. Vor fi în variantele viitoare.

Ca şi până acum, platforma va fi comercializată ca atare, fără nici un fel de customizare din partea noastră. Customizările se vor face de către comunitatea de designeri şi programatori. Sperăm ca odată cu v2 aceştia să devină şi mai mulţi. Noi ne vom concentra strict pe perfecţionarea nucleului aplicaţiei. Se numeşte focus.

A venit momentul să renunţăm şi la crocodil, dinozaur sau ce o fi fost el. Momentan rămâne doar pe post de mascotă dar l-am pensionat din logo fiindcă şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat.

2 comentarii:

Anonim spunea...

asta cu comunitatea si cu fara nici un fel de customizare nu da bine la pr ... plus ca nu pare realista in contextul actual (imho)

felicitari ca ati spart gheata cu privire la platforma mea stie mai multe decat a ta da' e secreta :)

Lucian Sarbu spunea...

Multumesc.

Modelul business-ului, asa a fost creat. Clientul meu tinta este cel care doreste sa isi mestereasca singur magazinul sau, oricum, o mare parte a sa. Ceilalti se pot orienta fara probleme catre alte platforme, la care li se ofera si customizarea inclusa in pret. Resursele mele le voi investi numai in dezvoltarea permanenta a platformei, in upgrade-uri, suport tehnic etc. E loc in piata pentru toata lumea.