2.10.07

Zooplus ne umple de mandrie

Ia uite domne, Zooplus.ro, magazin virtual care a costat fix 499 de euro+tva, fiindcă rulează pe platforma M-rex obişnuită, fără nici un fel de customizare suplimentară (nici măcar grafică!), adică platforma aşa cum e ea, cu toate cele bune şi toate cele proaste, a câştigat la Gala Premiilor E-commerce (<- linkul e un Powerpoint) secţiunea la care a participat. Iar în clasamentul general a ocupat un onorabil loc 15 din 25.

De fapt dacă aş spune că şi Mediadot rulează tot pe platforma de bază (mă rog, personalizată grafic în condiţiile ştiute şi cu mici modificări la partea de preluat comenzile, plus plata online) probabil că nu m-ar crede nimeni.

Tare ştire.

2 comentarii:

ltaloi spunea...

Felicitari... sa stii ca acel 499+TVA nu reprezinta probabil singurul cost al acelui site, ar putea fi mai multe.
Totusi, cu cat platforma este mai performanta costurile de operare se reduc, deci se merita sa investesti in platforma, iti face nu numai viata mai usoara dar iti creste si profitul la sf. de an.
Liviu, inca o data felicitari...

Lucian Sarbu spunea...

Mulţumesc pentru felicitări! Ele ar trebui adresate lui Daniel de la Zooplus, fiindcă se vede cât crede în magazinul său. Care din câte ştiu chiar face treabă bună pe nisa lui de piata.

Sigur ca un magazin virtual "costa" mult mai mult de 499 E + TVA, poate m-am exprimat eu gresit. E vorba aici strict de costul in sine al platformei. Pur si simplu Zooplus e platforma de baza pe care ei si-au operat-o singuri-singurei.