20.12.23

Dacă nu li se pregătea nimic, de ce trebuiau contorizați atent cei care refuzau vaccinarea?

O chestie care mi-a sărit în ochi uitându-mă pe datele europene de vaccinare pro-Covid. Dacă aveți curiozitatea să descărcați documentele pe care bandiții ăștia ni le pun la dispoziție (disponibile aici), veți constata, poate la fel de surprinși ca mine, existența unei coloane (un câmp în baza de date) care sună așa: FirstDoseRefused .

Cu alte cuvinte, câți au refuzat să se lase vaccinați (probabil și cine erau aceștia, dar numele / identitatea lor sigur nu se păstra în această bază de date).

Din fericire, doar două țări din comunitatea EEA au completat acest câmp: Islanda și... România. România, în binecunoscutul stil ceaușist al raportărilor, a raportat săptămână de săptămână „0” refuznici. Și uite așa am ajuns să fim cel mai nevaccinat popor din Europa... 😂

Islanda, în schimb, la o populație de numai 376.000 de locuitori chiar și-a făcut treaba și a contorizat 581 de refuznici.

Restul țărilor, din fericire, nu au completat nimic, asta indicând, poate, o solidaritate tacită a celor care întrețineau bazele de date cu refuznicii. Sau, poate, imposibilitatea practică de a monitoriza acest parametru în condițiile în care ești o țară normală, măcar cu un milion de locuitori, nu o spârcotenie de țară, cum e Islanda. Cu cât țara e mai mare cu atât numărul refuznicilor trebuie să fi fost mai mare, dar e greu să-i monitorizezi, să-i chemi pe toți la vaccinare și să-i supraveghezi cu o precizie de lagăr nazist. Poate că unii au ratat vaccinarea nu fiindcă nu și-ar fi dorit-o, ci fiindcă or fi avut treabă în ziua în care au fost programați sau nu s-au simțit bine.

În orice caz, faptul că pe nenorociți îi interesa să monitorizeze și acest parametru arată că au planificat de la bun început vaccinarea 100% a populației și identificarea rebelilor.

De ce? Încă nu știm.

De asemenea, mai e o chestie „mișto” care reiese de acolo. Dacă vă benoclați cu atenție pe pagina linkuită mai sus veți găsi și un mic „dicționar al câmpurilor de date”, unde ne este explicat tot ce înseamnă câmpurile din baza de date. Descărcați-l, că veți avea și acolo o surpriză. De pildă, la FirstDoseRefused zice negru pe alb ceea ce am bănuit eu și am scris mai sus: „Number of individuals refusing the first vaccine dose”.

Dar mai reiese ceva mișto de acolo. După cum știți, campania de vaccinare a constat în „primary course” (cele 2 doze Pfizer / Moderna, parțial AZ, retras, sau doza unică Johnson) și diverse boostere. În general europenii au fost destul de docili cu „primary course” (73% dintre europeni) și cu primul booster (54,8%), mai puțin docili la cel de-al doilea (doar 14,7% s-au mai lăsat păcăliți) și de-a dreptul indiferenți la al treilea booster (2,4% de retarzi care și l-au făcut), la care campania de vaccinare a ăstora a și crăpat definitiv.

Însă „dicționarul” merge și mai departe! Câmpurile DoseAditional sunt cele care numerotează boosterele. Ei bine, acestea nu sunt numerotate, după cum ne-am aștepta, doar de la 1 la 3 (DoseAditional1, DoseAditional2, DoseAditional3) ci... de la 1 la 5! Cu alte cuvinte apar acolo și DoseAditional4 și DoseAditional5 (injecția-booster nr. 4 și injecția booster nr. 5) care nu au mai apucat să fie făcute niciodată la scara întregii Europe! 👇


Ce rezultă de aici? Păi, cum ce rezultă? Rezultă un singur lucru: că planul inițial era ca populației să-i fie injectate cel puțin primele 2 injecții + alte n boostere mRNA. Adică exact ce avertizau conspiraționiștii: „Vedeți că ăștia nu au de gând să se oprească după două injecții!”

Din ce se vede în tabel, doar Irlanda a ajuns până la boosterul #5, dar cu numai 7% din populația eligibilă (teoretic și Ungaria, unde au fost recenzați... 4 indivizi suficient de tâmpiți încât să-și facă al cincilea booster).

Pam, pam! 😁

A, și nu e lipsit de interes să ne uităm un pic și pe graficul mortalității excesive în cele mai busterizate țări UE, Irlanda și Olanda. Hai să comparăm datele lor cu mortalitatea excesivă din România! 👇


Pam, pam! 😁

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu