21.7.24

Am aflat de ce m-am îmbolnăvit. Citiți și nu faceți ca mine!

 Am explicat pe larg pe conturile de VK (https://vk.com/lucian.sarbu?w=wall223271893_2676) și FB 👇


Poate că unora vi se pare trasă de păr explicația, doctorii - deși ei înșiși sunt uimiți de faptul că și eu și nevastă-mea ne-am îmbolnăvit simultan fix de același tip de cancer, și aproximativ cu aceeași evoluție - ne-au zis că „domn'e, de regulă dieta e cauza nr. 1 și tipul ăsta de cancere apare pe un polip care crește în dimensiuni”, dar ce omit ei e că dieta explică doar cca. 30% din aceste tipuri de cancere - deci 70% nu sunt explicate prin dietă și, de asemenea, că pe Google Scholar există o mulțime de studii legate de posibilele legături între EMF și cancer.

Noi ne-am expus ani la rândul la un câmp de radiații electrice de peste 700 V/m (volți pe metru), muncind cu laptopul în poală, lipit pe burtă, în condițiile în care limitele „acceptabile” sunt între 3-40 V/m.

Case closed. 

PS. Pentru sănătatea voastră, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă asigurați că prizele de acasă au împământare. Dacă nu au, vorbiți cu un electrician, eventual refaceți de la zero circuitul electric. Nu știu când a devenit obligatorie împământarea circuitelor electrice în România, dar la blocurile comuniste construite înainte de 1990 sunt slabe speranțe ca prizele să aibă împământare. Caz în care sunteți în pericol permanent să vă îmbolnăviți de cancer dacă sunteți înconjurați de device-uri (laptopuri, telefoane, tablete etc.) care au nevoie permanentă să stea la încărcat.

6 comentarii:

  1. e posibil să fie alte cauze, dacă au mai fost cazuri de cancer în bloc. e vreo antenă gsm puternică în apropiere sau ceva gen, care să afecteze tot blocul sau etajele superioare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, e o antenă la cca. 300 de metri, dar e ecranată de un bloc vecin, nu avem vedere directă la ea.

    Am făcut teste în mai multe locuințe și am observat că unde există împământare, efectul de radiații electromagnetice, chiar și când gadgeturile sunt băgate în priză, e mult diminuat (mai puțin la cuptoarele cu microunde, dar acolo e altă poveste, și e foarte simplu să te protejezi - nu stai cu nasul în ușa cuptorului când gătești).

    Locuințele din blocurile vechi au fost făcute ca să ții în priză cel mult un televizor, un frigider și un fier de călcat (din când în când), nu să ai 7000 de deviceuri și gadgeturi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Laptopul pe care-l tineati pe burta era conectat la net prin wireless? Pt ca nu e bine sa stati prea aproape nici de un echipament care schimba multe date pe wireless.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Dar să știi că problema nu e de la wireless. Am măsurat cu detectorul fel de fel de situații. De exemplu, pe telefonul comutat pe 5G (am un Samsung), în convorbire, se înregistrează doar o ușoară creștere a radiațiilor electromagnetice, insignifiantă față de 4G. Problema e la încărcare. Poate că e ceva legat și de bateriile Li-Ion. Cine știe? N-am putut măsura pe vreun laptop sau un telefon cu baterie veche, că nu am avut niciunul la dispoziție. De vreo 10 ani cam toate bateriile sunt Li-Ion.

      Ștergere
  4. Sigur am citit un articol serios acum cativa ani ca wireless-ul provoaca boli. Adina Aberts porneste routerul wireless doar cand are musafiri. Atat! Zic sa mai cautati un pic. Poate ca nu doar puterea/intensitatea pe care o masurati dvs provoaca boli.

    RăspundețiȘtergere
  5. O fi posibil și asta cu wirelessul, nu zic, dar noi de ani de zile îl închidem noaptea. Fixul nevestei. Deci e deschis cam 14-15 ore pe zi, nu tot timpul. Nu e mai puțin adevărat că am în jur vreo 20 de rețele pe care le "văd", unele cu semnal bun, deci dacă ar fi de la wireless ar trebui să aibă cam tot blocul cancer.

    RăspundețiȘtergere