26.6.22

Un studiu peer-reviewed zice că după vaccinul Pfizer nu mai ai nevoie de prezervativ

Hai că o zic tot eu, fiindcă văd că la noi se tace cu obstinație. Un studiu peer-reviewed, apărut pe 17 iunie în Israel, a demonstrat că după vaccinarea cu Pfizer sperma bărbaților pierde „temporar” până la 22% din cantitatea de spermatozoizi. Linkul:

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/andr.13209

Sigur, „temporar” e cuvântul-cheie, cercetătorii vorbesc de o perioadă de cca. 3 luni de persistență a acestui efect advers (întâmplător, cam fix cât este „eficient” vaccinul...) dar nu-ți trebuie multă imaginație ca să înțelegi ce se întâmplă dacă faci într-o perioadă scurtă de timp două-trei vaccinuri mRNA, unul după altul. 

Și iată cum încetul cu încetul o altă teorie a conspirației devine realitate. La un moment dat toți ăștia care râdeau de Șoșoaca vor fi nevoiți să-i ceară scuze. Se pare că scăderea numărului de nașteri din 2022 nu e întâmplătoare. Să sperăm, totuși, că lucrurile vor reveni la normal din 2023.

PS. Din ȘtiripeSurse aflu că haștagul #abstinence a început să fie în trend pe Twitter. Într-adevăr, iată și un articol pe subiect din NY Post: Abstinence trends on Twitter in wake of Roe v. Wade ruling.

Dintr-o perspectivă conspiraționistă se va putea spune că mediile oculte din SUA au făcut tot scandalul ăsta cu Roe v Wade ca să dea prilej pentru nașterea unei mișcări pro-abstinență care să justifice peste un an de ce li se nasc mai puțini copii decât de obicei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu